Hop til hovedindhold
16. juli 2024
  • El
  • Generelt

Forsyningens Elhandel sænker prisen

Forsyningens Elhandel sætter tillægget til elprisen ned fra den 1. august 2024.

Et uroligt og omskifteligt elmarked har de seneste år budt på stigende priser, men nu kan elselskabet tilbyde kunderne en prisnedsættelse.

”Prisen spiller en vigtig rolle, når kunderne køber el, og vi er glade for, at vi nu kan skrue lidt på prisen. Vi ser en positiv udvikling, hvor elprisen fortsat falder, mens elforbruget stadig er stigende - derfor kan vi nu sænke prisen”, fortæller Kathrine Bech Fanøe, markedsspecialist for el hos Forsyningens Elhandel.


Elselskabet sænker tillægget til elprisen fra 7,75 øre/kWh til 5,00 øre/kWh inkl. moms. Den variable elpris fastsættes fortsat på elbørsen.


Lokal tilstedeværelse skaber tryghed hos kunderne
”Vi er et lille, lokalt selskab, som vægter tryghed og troværdighed højt, men det seneste år har vi oplevet flere ufine tricks med ulovlig markedsføring, og hvor fup-sælgere fra forskellige elselskaber presser vores kunder til at skifte selskab. Heldigvis har vi nogle trofaste kunder, som ved, at de kan komme i kontakt med os – også ansigt til ansigt. Vores lokale tilstedeværelse giver vores kunder en tryghed samtidig med, at vores priser er gennemskuelige og uden skjulte gebyrer”, tilføjer Kathrine Bech Fanøe.


Læs mere her på siden eller kontakt Kundeservice via kundeservice@forsyningen.dk eller tlf. 9829 9000 for mere information om, hvordan du kan få gavn af tilbuddet.

Elkunde læser om ændring af navn på elaftale til Time El og Time El Miljø